Home Projectontwikkeling

Afdeling Projectontwikkeling

Regelt alles omtrent de projecten van BUN

Afdeling projectontwikkeling

Projectontwikkeling is de afdeling die altijd opereert met een toekomstvisie. Zij houden rekening met de veranderingen in de samenleving en spelen hier op in. Ze houden zich veel bezig met intensieve trajecten maar die wel prachtige resultaten opleveren. Het volledige traject bestaat uit veel stappen met diverse mijlpalen om te vieren tijdens de vordering van een project.

Alles begint bij het vinden van de juiste locatie voor een ontwikkeling. Stappen op deze afdeling worden goed overdacht en waar nodig wordt advies van externen ingeschakeld. De afdeling werkt veel samen met architecten, tekenaars en constructeur die door sturing van de afdeling het project vorm geven d.m.v. impressies en tekeningen. Daarna worden de vergunningen aangevraagd bij de gemeente. Vervolgens wordt de juiste aannemer gezocht voor het project en zijn wij klaar om met de bouw van start te gaan!

De meeste projecten van BUN zijn op het gebied van supermarkt- of woningontwikkelingen maar er is ook affiniteit met onder andere kantoren en maatschappelijke functies.

Belangrijk

Sta jij open voor een uitdagende job? Kun jij planmatig te werken gaan en lijkt het je gaaf om een project van begin tot eind te leiden? Dan pas jij perfect op deze afdeling!

Waarom werken bij BUN

  • Platte organisatie met korte lijntjes

  • Splinternieuw hoofdkantoor in Almere

  • Echte doorgroeimogelijkheden

  • Goede arbeidsvoorwaarden