Home Over Bun

Bun historie

Bun is een familiebedrijf uit Almere dat zijn geschiedenis kent in Amsterdam. In deze stad had de heer Bun senior een melkwinkel aan de Granaatstraat (Diamantbuurt). Door de gedreven ondernemersgeest van de familie is het bedrijf uitgegroeid tot een grote onderneming en waren we zelfs pioneer in de polder door het starten van één van de eerste supermarkten in Almere.

Waar we goed in zijn

Inmiddels is Bun naast het exploiteren van supermarkten ook actief in vastgoedbeheer en projectontwikkeling. Dit is waar we goed in zijn bij Bun. Dagelijks zetten we ons met groot enthousiasme in en kijken we op elk gerealiseerd project met trots terug. Wij kiezen voor kwaliteit, toekomstbestendige oplossingen en we stellen altijd de klant centraal. Dankzij deze succesformule kon Bun van een eenvoudige melkwinkel uitgroeien tot de succesvolle onderneming die het nu is. We staan dicht bij de klant. Bewegen inventief met de markt mee.

Onze medewerkers

Succes valt of staat met de mensen die in een organisatie werken. Hart voor de zaak en passie voor het vak, daar gaat het om. Bun is een familiebedrijf met enthousiaste, loyale werknemers. De medewerkers op het hoofdkantoor samen met de medewerkers in onze supermarkten maken het verschil.

Meer weten?

Meer weten over Bun? Kijk op onze website www.bun.nl of neem contact met ons op (info@bun.nl / 036-5354443). We beantwoorden graag je vragen.